Logo

Vår portefølje

 


Siste produksjoner


7. juni 2024 gjorde vi en flerkameraproduksjon av Applaus - en konsert med studenter fra Høgskolen i Innlandet, i Kirsten Flagstadsalen i Hamar kulturhus.  Over er et oversiktsbilde fra avslutningen av konserten.
Konserten er et av arrangementene i Hamar byjubileum, Hamar 175 år!Vi dokumenterte årets forestilling med Kvennstuguteatret. 140 aktører var i aksjon i forbindelse med forestillingen "Ulven og den modige geitemora"  Her ser vi ulven og den modige geitemora.
Ulven ble spilt av Anders Østberg Lillemo, geitemora ble spilt av Ingeborg Amundrud.I juni 2023 gjorde vi en åttekameraproduksjon av Høgskolen i Innlandets vårkonsert, med studenter fra faglærerutdannelsen, i Kirsten Flagstadsalen i Hamar kulturhus.  Over er bilde fra avslutningen av konserten.


November 2022 laget vi en informasjonsvideo for Prostatakreftforeningen Innlandet. Spesialist i urologi og kirurgi, Morten Andersen holdt foredrag for en fullsatt sal.I juni 2022 gjorde vi en åttekameraproduksjon av Høgskolen i Innlandets vårkonsert i Kirsten Flagstadsalen i Hamar kulturhus.14. november 2021 gjorde vi en femkameraproduksjon av jubileumsforestillingen med vokalgruppen Nordic Blue i Kirsten Flagstadsalen i Hamar kulturhus.Vi fulgte Kvennstuguteatret i månedsskiftet august - september 2021 og filmet forestillingen
Håkken kom fysst.  Et musikalsk teaterstykke, skrevet av Magnhild Lersveen.


Lørdag 14. august 2021 filmet vi Sommerkorskolens avslutningskonsert i Hamar domkirke.

100 entusiastise korsangere og dirigenter var på en ukes Sommerkorskole på Toneheim. 
I løpet av en hektisk og inspirerende uke ble det gjennomført i alt 7 forskjellige kurs.
Avslutningskonserten ble svært vellykket.  Etter lang tids avbrudd p.g.a. koronapandemien ble denne samlingen en ny frisk oppstart for mange sultne korentusiaster.


Lørdag 19. juni 2021 filmet vi Jubileumskonserten til Defrost Youth Choir i Kirsten Flagstadsalen i Kulturhuset på Hamar.

Dette året fyller Defrost Youth Choir 10 år og fremførte en flott konsert. I tillegg til dagens kor var også Defrost Alumni på en del av konserten, der sangere som tidligere har sunget i koret også deltok. Vi produserte to konsertfilmer - en konsert med dagens kor, og en konsert med forsterket kor.
2. - 4. juni 2021 filmet vi 14 kortere konserter med FM3-studenter fra Høgskolen i Innlandet.

14 eksamenskandidater gjennomførte konserter fortløpende over tre dager med medstudenter og lærere i samme kohort som støttespillere.
Vi gjorde 6-kameraopptak og laget 14 konsertfilmer med en samlet varighet på 6 timer og 15 minutter.

18. - 21. juni 2020
Onsdag 17. juni filmet vi i foajéen i Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Filmingen var til Kirsten Flagstadfestivalen 2020, Digital Flagstad 125.

Vi tok opp intervjuer der journalist Mona Levin hadde Operabrunsj med noen av de fremste operasangerne fra Norge i dag, Lise Davidsen og Elisabeth Teige, med pensjonerte operasangerne Knut Skram, Terje Stensvold og Frode Olsen, og forfatter Trond Olav Svendsen.  Mona Levin samtalte også med leder og nestleder for Kirsten Flagstadfestivalen, Gjøril Songvoll og Katharina Jakhelln Semb. 
I tillegg tok vi opp fremføringen av Richard Strauss verk, Vier letzte Lieder med sopran Elisabeth Teige og pianist Stefan Ibsen Zlatanos.   Trykk på denne linken for å komme til Digital Flagstad 125 på Youtube.


7. mars 2020.
I forbindelse med Korgallaen 2020 på Hamar denne helgen møttes en gjeng glade korsangere til flashmob på CC kjøpesenter på Hamar. Der sang de Bohemian Rhapsody av Queen (Freddy Mercury). Lektor og dirigent Øystein Fevang, som er kjent for videoen fra Rud videregående skole med Queens Bohemian Rhapsody, ledet det hele.

27. februar 2020 var kommunestyresalen i Hamar stappfull av forventningsfulle mennesker som ville høre overlege Frode Skanke snakke om hvordan kreftpasienter og pårørende kan få en meningsfull hverdag på tross av senskader og sykdom.

27. juli 2019 filmet vi Sommerkorskolens avslutningskonsert i Vang kirke.
Bildet er tatt ut fra videoopptaket med vårt nye 5,7K kamera. Vi brukte 4 hovedmikrofoner som ble hengt opp i kirkerommet mellom sidegalleriene.  På dette bilde og videoen er disse retusjert bort.
For anledningen brukte vi en nyinnkjøpt Zoom-opptaker F8n og gjorde lydopptak på 6 spor.

6. juli 2019 filmet vi bryllupsmottakelse på Losby Gods.
Her er et oversiktsbilde hentet ut fra et videoopptak med vår nye Mavic 2 PRO drone.

Vi har filmet Kvennstuguteatrets jubileumsforestillinger, Hu Dagmar.
Over er et bilde fra avslutningen 11. juni 2019.

4. juni 2019 filmet vi vårkonserten i Kirsten Flagstadsalen med musikkstudentene fra Høgskolen i Innlandet.  Her er et bilde fra avslutningsnummeret.

Vi har gjort en enkel musikkvideoproduksjon. Her er pianoballaden I wish
Komponert og spilt av Frode Anthonisen.Vi har laget en dokumentarisk skildring fra Sommerkorskolen 2018 på Toneheim Folkehøgskole.
Vi fulgte 110 entusiastiske sangere og dirigenter gjennom en uke på 7 forskjellige kurs og workshops.  Trykk her for å lese mer.


I 2018 filmet vi Kvennstuguteaterets forestilling Kjærlighet og Kjøkkenbenk.  Kjærlighet og Kjøkkenbenk ble skrevet i forbindelse med Vidar Sandbecks 100-årsjubileum.


Vi lager spesialtilpasset musikk til reklamer, dokumentarfilm og andre produksjoner.  Trykk her for å komme til musikkeksempler.

Noen av våre kunder:
Ifor Williams Norge AS       Se facebook
Kvennstuguteatret       Se facebook
Høgskolen i Innlandet       Se facebook
Norges Korforbund       Se facebook

Copyright © 2024 · Alle rettigheter forbeholdes · Org.-nr.: 920966284